november 30, 2015

Drie perfecte apps- Chrome extenties voor (content) marketeers

Als je – net als ik – veel teveel mail en content krijgt aangeboden en juist vaak te weinig tijd hebt om zelf ‘n blog te schrijven en te posten dan zijn deze extenties/plugins/apps wat voor jou:

Feedly

Feedly

Feedly

http://www.feedly.com

Feedly: presenteert me interessante artikelen op basis van steekwoorden vanuit verschillende bronnen. Ideaal voor ’s avonds op je iPad.

Buffer

Buffer

Buffer

Buffer.com

Met Buffer plaats je interessante artikelen met jouw commentaar gemakkelijk door naar verschillende sociale platforms. De Chrome-extentie kun je via het icoon aanroepen, de content in je browser kun je dan meteen van commentaar voorzien en doorplaatsen. In de gratis versie zit ook scheduling! De bufferapp werkt ook prima op je mobiele apparaat.

Effin Amazing UTM Builder

effinamazing.com-tools-utm-tracking-code-builder

effinamazing.com-tools-utm-tracking-code-builder

http://effinamazing.com/tools/utm-tracking-code-builder/

Je on- én offline campagnes gemakkelijk tracken doe je met een UTM code (Urchin Tracking Module). Een simpel stukje code dat je aan een ‘vanity’ URL (’n schijnpagina) kunt koppelen, die dan weer doorverwijst naar bijvoorbeeld je website of een landing. Responses op je dagbladadvertentie of op een direct mailcampagne kun je zo bijhouden zonder dat je afzonderlijke sites per campagne hoeft te maken. De resultaten vang je op in Google Analytics (GA) of je Marketing Automatisering. UTM url’s kun je in GA maken, maar Effin heeft het echt simpel gemaakt: voor welke pagina je een UTM wilt maken: click op de Effin Amazing UTM Builder icoon, vul de bron, de campagne in en klik op copy en daar is je tracking link klaar voor gebruik!

Zij er andere marketeers die hun tips willen delen?

0 Comments

Leave A Comment

Geef een reactie

4 × 1 =