Olie in de Aderen...

Louwman Exclusive heeft met de showroom in The Wall langs de A2 te Utrecht zonder twijfel het meest toonaangevende automotive verkooppunt in Nederland. Als officieel partner van Bentley, Lamborghini, Morgan, Lexus, Maserati, McLaren en Rolls-Royce heeft Louwman een naam hoog te houden.

 

“Aan een paar woorden genoeg en direct de juiste invulling. Vernieuwend, creatief en een snelle uitwerking zijn de zaken die ons hebben aangesproken. Mét daarbij de juiste resultaten.”

Arjen van Beek
Arjen van Beek, Managing Director Louwman Exclusive

 

Concept

De bejegening die klanten en geïnteresseerden ten deel valt als zij in contact komen met Louwman Exclusive is dan ook dien overeenkomstig. Met het nieuwe INVITED.programma ontwikkelden we een gelaagde aanpak op basis van persona’s en gespecialiseerde customer journeys: uitnodigend voor iedereen die de passie deelt voor exclusieve automobielen tot exclusieve uitnodigingen voor vaste relaties van Louwman.

INVITED. is een uitnodiging op maat in de wereld van Louwman Exclusive.

Campagne-elementen:

  • Website met MyINVITED. omgeving waarin de volledige autohistorie, loyalty uitnodigingen, services en carbrokerage-aanbiedingen terug te vinden zijn
  • Geautomatiseerd loyaltyprogramma met maandelijkse INVITES op het gebied van lifestyle en experience
  • Positionering van Maserati Ghibli en Quattro Porte in het zakelijk leasesegment met de Louwman Exclusive Finance (LEF) campagne
  • Social seeding

 

www.louwmanexclusive.com

louwmanexclusivefinance.nl